© B. van Arensbergen praktijk Rendez Vous.
Rendez Vous

Bart van Arensbergen

Mijn manier van werken kenmerkt zich door samen op een open en luchtige wijze, en daar waar passend met humor, te onderzoeken wat er nodig is voor de behandeling van de (complexe) problematiek. Mijn ervaring als sportinstructeur, marinier, psychiatrisch (jeugd)hulpverlener en werkveldgroeplid helpen mij een passend, uitdagend en onderbouwd behandelaanbod samen te stellen. Van jongs af aan heb ik altijd veel bewogen. Logischerwijs ging ik naar het CIOS, voor de opleiding tot sportinstructeur. Mijn interesse voor bewegen en psychologie begon dan ook daar. Mijn eindverslag ging toen al over de vraag ‘of je als     buitensportinstructeur meer begeleider of counselor was?’ Niet lang na het CIOS ging ik in dienst, op zoek naar de fysieke en psychische uitdaging. Deze vond ik bij het Korps Mariniers. Daar volgde ik o.a. een opleiding tot militair sportinstructeur en ik ben uitgezonden geweest naar Irak. Na mijn diensttijd ben ik de Bachelor psychomotorische therapie gaan volgen. Sinds die tijd ben ik werkzaam als psychomotorisch therapeut bij Stichting Centrum ‘45,  een specialistisch behandelcentrum voor complexe psychotraumaklachten. Daar heb ik mij heb gespecialiseerd in de behandeling van psychotraumaklachten bij oa. politiepersoneel, veteranen, de na-oorlogse generatie en vroeg kinderlijk trauma. Op dit moment volg ik de Master opleiding psychomotorische therapie en specialiseer mij o.a. in het behandelen van agressie problematiek. Daarnaast ben ik o.a. actief in de NVPMT werkveldgroep Trauma en de LZV special interest group vaktherapie.
psychomotorische therapie, training en coaching
Praktijkgegevens: Telefoonnummer: 0611490946 Email: info@praktijkrendezvous.nl Adres:  Horstlaan 2, 3971 LC, Driebergen-Rijsenburg. In bij Maupertuus, de particuliere school voor onderwijs op maat. Openingstijden:  Vrijdagmiddag en avond. KVK: 73666904 FVB: 105239 NVPMT: 105239 AGB code praktijk: 90065782 AGB code zorgverlener: 90106548 ING: NL37INGB0004911628
Maak zelf online een afspraak
© B. van Arensbergen, praktijk Rendez Vous. KvK:73666924

Bart van Arensbergen

Mijn manier van werken kenmerkt zich door samen op een open en luchtige wijze, en daar waar passend met humor, te onderzoeken wat er nodig is voor de behandeling van de (complexe) problematiek. Mijn ervaring als sportinstructeur, marinier, psychiatrisch (jeugd)hulpverlener en werkveldgroeplid helpen mij een passend, uitdagend en onderbouwd behandelaanbod samen te stellen. Van jongs af aan heb ik altijd veel bewogen. Logischerwijs ging ik naar het CIOS, voor de opleiding tot sportinstructeur. Mijn interesse voor bewegen en psychologie begon dan ook daar. Mijn eindverslag ging toen al over de vraag ‘of je als     buitensportinstructeur meer begeleider of counselor was?’ Niet lang na het CIOS ging ik in dienst, op zoek naar de fysieke en psychische uitdaging. Deze vond ik bij het Korps Mariniers. Daar volgde ik o.a. een opleiding tot militair sportinstructeur en ik ben uitgezonden geweest naar Irak. Na mijn diensttijd ben ik de Bachelor psychomotorische therapie gaan volgen. Sinds die tijd ben ik werkzaam als psychomotorisch therapeut bij Stichting Centrum ‘45,  een specialistisch behandelcentrum voor complexe psychotraumaklachten. Daar heb ik mij heb gespecialiseerd in de behandeling van psychotraumaklachten bij oa. politiepersoneel, veteranen, de na-oorlogse generatie en vroeg kinderlijk trauma. Op dit moment volg ik de Master opleiding psychomotorische therapie en specialiseer mij o.a. in het behandelen van agressie problematiek. Daarnaast ben ik o.a. actief in de NVPMT werkveldgroep Trauma  en de LZV special interest group vaktherapie. 
Rendez Vous psychomotorische therapie praktijk